Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (2.87 secunde)
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca premierul Calin Popescu-Tariceanu si-a informat colegii, in sedinta Biroului Politic Central, ca a avut o discutie "transanta" cu Vasile Blaga si Monica Macovei, solicitandu-le sa respecte "principiul solidaritatii guvernamentale".
In contextul in care seful SIE si-a dat demisia din motive inca necunoscute oficial, iar presedintele Traian Basescu a recunoscut ca Romania se afla in pragul unei crize politice majore, democratii duc ultimele lupte pentru ramanerea lor la guvernare.
"I-am spus ca are vina principala pentru situatia in care am ajuns astazi si ca trebuie sa isi asume esecul proiectului politic numit Alianta si inclusiv esecul modelului de presedinte-jucator, care incalca in mod frecvent si deliberat relatia constitutionala cu institutiile statului", a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana, dupa incheierea convorbirilor.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a declarat ieri ca isi asuma faptul ca demisia sa vine intr-un moment delicat pentru presedinte si ca retragerea sa din functie are motive strict personale. Adriana Saftoiu a confirmat oficial ca si-a depus demisia luni si ca va parasi Cotroceniul, incepand cu 1 aprilie.
"Ceva de genul acesta anticipam si noi, iar actualul parlament ar putea ramane astfel pana la viitoarele alegeri din 2008", a adaugat el.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat la un post de televiziune central ca Partidul Democrat nu va mai face aliante preelectorale cu nicio formatiune, pentru ca vremea unor asemenea aliante este depasita. Intrebat daca PD va reface Alianta D.A., alaturi de PLD, Vasile Blaga a raspuns:
Necazul democratilor si al presedintelui Basescu a deschis larg portile tarlei politice.
Democratul Vasile Blaga a sustinut ca actiunea PSD, PNL, PRM si PC de suspendare a lui Traian Basescu este o rafuiala politica si o reglare de conturi.
Aproape 1000 de constanteni s-au deplasat sambata seara si ieri dimineata la Bucuresti, cu masinile personale si autocare, pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui suspendat Traian Basescu.
In replica la acuzatiile facute de Basescu la adresa celor 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa, Cozmin Gusa a prezentat presei o lista a celor mai vocali si vizibili sustinatori ai presedintelui suspendat, trecand in revista problemele acestora de imagine, prezentate de-a lungul vremii in mass-media.
Adunati sau nu cu arcanul, membrii de partid sau simplii curiosi au umplut pana la refuz centrul Constantei, blocand pur si simplu traficul.
Organizatia PLD Bihor nu este inca decisa daca il va ataca sau nu in instanta pe primarul din comuna Varciorog, Cociuba Vasile, chiar daca intr-un comunicat trimis marti pe adresa redactiei, se arata ca urmeaza a-l actiona in instanta pe primarul liberal.
Liderul PSD a trecut insa repede peste subiectul "asumarii raspunderii" si a anuntat viitoare negocieri cu toate partidele de pe esichierul politic, inclusiv cu democratii, in vederea formarii unei majoritati politice transparente.
Dupa ce timp de mai multe zile pesedistii si liberalii au ris pe seama motiunii de cenzura a PD si a faptului ca peledistul Gheorghe Flutur a semnat de doua ori pe listele de sustinere a respectivei motiuni, democratii au iesit la atacat.
Oameni politici pe locuri rezervate comunitatii sau societatii civile sint ultimele acuze aduse presedintelui Consiliului Judetului de reprezentanti ai sindicatelor si ONG-urilor.
Cererea lui Marian Vanghelie de excludere din PSD a vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu nu a ramas fara ecou. ... Ponta afirma ca nu este suparat pe Marian Vanghelie pentru declaratiile sale, intrucat, spune el, nu toata lumea este dotata cu suficienta educatie si inteligenta.
PD si PLD vor semna protocolul de colaborare dupa sau in preajma alegerilor pentru PE, a anuntat liderul PD, Emil Boc. Astfel, doua echipe vor lucra pentru a pregati un protocol de colaborare politica si parlamentara, care va fi semnat dupa anularea de catre instanta a protocolului ADA.
Seful Guvernului roman si omologul sau moldovean au convenit ieri sa organizeze anual o sedinta comuna de guvern in care sa fie discutate proiectele de colaborare intre Romania si Republica Moldova.
"As prefera oricand o discutie cu Vasile Blaga, decat unei intrevederi cu Boc. Ma dezamageste pe zi ce trece", a declarat Tariceanu, contrat insa de Blaga, care crede ca declaratia premierului a vrut sa creeze o bresa intre el si Boc.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani. Vasile Blaga, secretarul general al PD, numeste aceasta actiune una "de revigorare" a filialelor.
google-analytics.com